Kinderdagverblijf

Kinderen voelen zich thuis bij Kindercampus De  Vlashof. Iedereen is er welkom om te spelen, te ontdekken en te leren. Bij Kindercampus De Vlashof komen de verschillende culturen uit de wijk samen. We nemen de tijd voor elkaar en regelen alles, zodat jij je kind zorgeloos naar de opvang brengt. Op onze locatie in Tilburg-Noord vind je kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang (bso). Onze ruime locatie bevindt zich naast Basisschool De Vlashof.     

Deze grote locatie is een echte familielocatie, zowel baby’s als peuters en de oudste basisschoolleerlingen voelen zich hier thuis. Onze ruime openingstijden maken ons erg flexibel en zorgen ervoor dat we altijd de juiste opvang kunnen bieden. Ruimtelijk, modern en huiselijk tegelijk: zo is deze locatie het beste te omschrijven. De twee grote tuinen en de betrokken teamleden maken het voor alle kids een feestje om hier te zijn.

Openingstijden

Als Kindercampus De Vlashof zijn wij van maandag tot vrijdag (52-weken) geopend van 7:00 tot 19:00 uur.

Maandag
07:00 - 19:00
Dinsdag
07:00 - 19:00
Woensdag
07:00 - 19:00
Donderdag
07:00 - 19:00
Vrijdag
07:00 - 19:00
Openingstijden

Over onze Kinderdagverblijf

  • is een warm thuis voor kinderen van 0 tot 13 jaar;
  • bestaat uit vier groepen: twee peuteropvanggroepen, twee groepen kinderdagverblijf en bso;
  • staat 52 weken per jaar klaar voor je kind;
  • werkt veel samen met basisscholen in de omgeving;
  • heeft twee grote, groene tuinen om in te spelen en te ontdekken;
  • regelt gezond middageten en gezonde tussendoortjes;
  • heeft luiers klaarliggen;
  • vind je op de hoek van Stokhasseltlaan en de Vlashoflaan;
  • is vve-gecertificeerd. Met dit bewijs laten we zien dat alle medewerkers deze opleiding hebben gevolgd om de kinderen goed voor te bereiden op de basisschool.
  • gebruikt het educatieve programma Piramide.

Kinderopvang voor de allerkleinsten

Onze kinderdagopvang is een warm nest voor kinderen tot 4 jaar. De allerkleinsten gaan op avontuur in onze ontdekruimtes. Ze worden overladen met knuffels voor het slapengaan en krijgen de voeding die jij belangrijk vindt. De oudere kinderen kunnen volop ontdekken en hun creativiteit kwijt aan de knutseltafel, in de bouwhoek of buiten in de natuur. Plezier maken met andere kinderen staat bij ons voorop. 

Kinderopvang voor de allerkleinsten
Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig?

Kom gerust eens langs op ons kinderdagverblijf om zelf te ervaren of dit een fijne plek is voor jouw kind(eren). We leiden je graag rond en hebben antwoord op al je vragen.
Rondleiding